Avengers: Endgame - Fandové zuří kvůli potitulkové scéně

Nejsou zrovna nadšení z toho, čeho se dočkali po titulcích.

Jsme zvyklí na to, že nedílnou součástí marvelovských filmů jsou potitulkové scény. A samozřejmě se počítalo s tím, že v Avengers: Endgame bude k vidění nějaký skvostný moment, který nás navnadí na budoucí projekty. Přece jen, Avengers: Endgame jsou ukončením jedné velké příběhové etapy nazvané Infinity ságy. A to by mohl být důvod, proč jsme žádnou potitulkovou scénu neviděli.

Zřejmě nám tvůrci chtěli ukázat, že je tu konec nebo si z nás chtěli jen utahovat, ale ať se příčina skrývá kdekoliv, faktem je, že spousta lidí opouštěla kino v dost naštvaném stavu.

Někteří diváci to přešli s úsměvem, jiní odcházeli hodně načuřeně a jak už to v dnešní době bývá, dali to hlasitě vědět na internetu. Tím pádem na Twitteru nebo Facebooku najdete nepřeberné množství peskování na to, že chybí potitulková scéna.

Na druhou stranu, zprávy o tom, že ve filmu dodatečná scéna není, se objevovaly už před premiérou, takže jsme si mohli čekání ušetřit.

Kromě toho se mluví o tom, že by se v domácí verzi mohla objevit nová scéna, například sestřih momentů se Stanem Lee z předchozích projektů.     

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat