Avengers: Endgame - Epické? Ne, to už je ohrané, tenhle film je úplně něco jiného, tvrdí herec

Představitel Raccoona se rozpovídal o očekávané komiksovce.

Po záplavě různých teorií (ano, i já o nich píši) má člověk dojem, že už ví, co se bude v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) dít.

Ale tvůrci se několikrát nechali slyšet, že budeme hodně překvapení. A něco podobného naznačil i Sean Gunn, který propůjčuje pohyby a mimiku Raccoonovi (kromě toho také ztvárňuje Kraglina ve filmech Strážci Galaxie):

"Myslím si, že slovo epické už je ohrané. Přál bych si, aby tohle slovo nebylo používáno tak často, protože právě tohle slovo se hodí. Bude to, prostě řekněme, že to bude něco naprosto jiného. Nikdy už nenatočím film, u které bych si říkal, 'Tohle je něco jako natáčet Avengers: Infinity War a Endgame.' Už se to nikdy nestane. Opravdu jsem se snažil vychutnat každý okamžik, ale ano, je to něco naprosto jiného."

To asi všichni tušíme, že tohle bude epičtější než epické. Vyvrcholení 11 let první etapy Marvelovského filmového universa, která zahrnuje více než 20 filmů prostě musí být dechberoucí a bombastické, jinak by fandové sežrali Marvel zaživa.

Naštěstí, Russoové komiksovky umí, takže se dá tušit, že se za pár týdnů dočkáme něčeho, o čem se bude v dobrém slova smyslu ještě hodně mluvit.



Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat