Avengers: Endgame - Co jsme se dozvěděli z nové upoutávky?

Pár věcí, které zaujaly v ukázce.

Nedávno se objevila další působivá upoutávka na Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) a jak víme, byla plná nových záběrů. Tím pádem nám bylo ukázáno několik momentů, které přitáhly pozornost.

Některé nebyly až tak překvapivé, jiné pro některé možná ano. O čem je konkrétně řeč?

1) Na vzhledu záleží

V traileru jsme viděli několik zajímavých věcí, pokud jde o vzhled některých postav. Například jsme si naplno užili nové brnění Iron Mana (Robert Downey Jr.) a asi nejvíc zaujal Ronin (Jeremy Renner) a jeho parádní tetování.

2) Shledání na Zemi

Nová upoutávka potvrdila to, co už jsme věděli a to, že se Nebula (Karen Gillan) vrátí jako jedna ze dvou posledních přeživších Strážců Galaxie na Zemi, kde se shledá s Rocket Racoonem (Sean Gunn/Bradley Cooper). Poté se připojí k ostatním hrdinům, aby měli alespoň nějakou šanci porazit Thanose (Josh Brolin).

3) Starý známý Kapitána

V Avengers: Infinity War (2018) se bývalý Kapitán Amerika (Chris Evans) představil s mužným vousem, ale v Endgame se vrátil ke svému původního oholenému vzhledu a znovu přijal identitu Kapitána Ameriky. A tentokrát tvůrci návrat starého dobrého Stevea Rogerse chtěli ještě zdůraznit, takže nám ho ukázali z několika úhlu v zrcadle. Chápeme, chápeme, už nemá plnovous.

4) Vzhůru do vesmíru

Jeden ze záběrů nám dal vědět, že se zbytek Avengerů, jeden ze Strážců Galaxie a Captain Marvel (Brie Larson) vydají do vesmíru. Odehraje se to zřejmě v prvních části filmu, protože postavy mají podobný vzhled jako v Infinity War. A dá se tušit, že důvodem cesty do vesmíru je záchrana Iron Mana a Nebuly.

5) Gigantická bitva

Z minulých upoutávek jsme zjistili, že minimálně část nové základy Avengerů bude zničena, ale zdá se, že v troskách skončí asi celá, zřejmě proto, že se tam odehraje velká (možná závěrečná) bitva, která bude hodně monumentální.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat