Avengers: Endgame - 96 % kladných recenzí, 1 milionů vstupenek v předprodeji, 28 milionů dolarů z premiéry a 4 tisíce vyprodaných představení

Avengers: Endgame v číslech.

Avengers: Endgame u nás mají dnes předpremiéru, zítra standardní premiéru. Ale v některých částech světa už byli k vidění. Konkrétně v Číně, kde si z půlnočních promítání odnesli neuvěřitelných 28 milionů dolarů.

To je zhruba třikrát víc, než měl na kontě dosavadní rekordman a to Rychle a zběsile 8 (2017). Tahle hitovka odstartovala s 9 miliony dolarů.

Není to jediná asijská země, ve které už se filmu podařilo zabodovat, například v Indii se v předprodejích prodalo cca milion vstupenek, což se také nevidí každý den a ve "špičce" se prodalo i 18 lístků za vteřinu. Dá se tak čekat, že také v Indii se do kina poženou davy.

Stejně tak v USA, kde společnost nabízející vstupenky Fandango oznámila, že je beznadějně vyprodáno více 4 tisíce představení, společnost se tak snaží přidat další a další promítání, aby se dostalo na co nejvíce lidí.

A nakonec další velmi pozitivní číslo a to 96 %. Právě tolik je kladných recenzí na serveru RottenTomatoes. Celkem tam najdeme 111 recenzí, kdy 107 udělilo hodnocení 60 % a výše, což je rozhodně velký úspěch. Avengers: Infinity War (2018) se museli spokojit s 85 %.

Je tedy jasné, že tohle bude megahit, který by se mohl stát nejvýdělečnějším filmem všech dob.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat