Strážci Galaxie: Nenatočil trojku by fanouškům ublížilo, prohlásil herec. A co prozradil o Endgame?

Sean Gunn věří, že trojka bude.

Poté, co byl od Marvelu vyhozen režisér/scenárista James Gunn, došlo k odsunutí třetího dílu Strážců Galaxie na neurčito.

To často znamená, že daný projekt nebude vůbec, ale v případě Strážců Galaxie se věří, že vznikne. Bratr Jamese, představitel Kraglina a Rocketa (propůjčuje mu své pohyby, hlas pak Bradley CooperSean Gunn předpokládá, že trojka bude, protože pokud by nevznikla, ublížilo by to fandům:

"Nevím přesně, jak to bude fungovat. Ale mám pocit, že natočíme třetí film, těším se na to, myslím si, že by to fanouškům ublížilo, pokud bychom ho nenatočili a znám lidi, kteří pracují na filmech Guardians a jsou skutečnou rodinou a dáme se dohromady a natočíme nejlepší film bez ohledu na to, kdo na něj bude dohlížet. Mám prostě pocit, že to vyjde."

Zatím není jasné, kdo by mohl převzít režisérské žezlo, padlo například jméno Taika Waititi (Thor: Ragnarok), nicméně nic takového potvrzeno nebylo. 

Sean se kromě toho vyjádřil také k Avengers: Endgame, ve kterých se Rocket objeví:

"Vše, co mohu říct je to, že se Rocket v Endgame setká se spoustou zajímavých nových lidí, se kterými se ještě nesetkal a myslím, že to je vše, co prozradím."

O které postavy půjde se dozvíme během premiéry Avengers: Endgame 25. dubna 2019.

Zdroj: VarietyIGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat