Green Lantern: Jak by vypadal Zac Efron jako Green Lantern?

Překvapivě to není špatné.

Nedávno se objevil obrázek, který ukazoval bývalého sladkého hocha ze střední Zaca Efrona jako Wolverina. A i když to zní šíleně, tak to nevypadalo vůbec špatně.

Teď tu máme obrázek od digitálního umělce Mizurizo, který si Zaca představil jako Green Lanterna. Není ale řeč o asi nejznámějším Green Lanternovi Halu Jordanovi, ovšem o Kyleu Raynerovi, který se na stránkách komiksů představil až v roce 1994.

SOUVISEJÍCÍ: ZAC EFRON JAKO WOLVERINE NA POVEDENÉM FANOUŠKOVSKÉM OBRÁZKU

A opět je nutné zmínit, že Zac by do role docela pasoval. Fyzičku na to má a jemné pubertální rysy v obličeji už jsou také pryč.

Pokud jde o další film Green Lantern, tak je jeden v plánu, konkrétně Green Lantern Corps, který by se měl objevit příští rok, ale s ohledem na to, jak Warner Bros. a DC rychle mění plány, těžko říct, zda se skutečně dočkáme.

Pokud ale ano, klidně by by tvůrci mohli Zackovi zavolat, jednoho z Green Lanternů by klidně mohl ztvárnit.


Kromě toho byla zveřejněna kresba dalšího herce, u kterého se mluví o tom, že by mohl ztvárnit jednoho z Green Lanternů. Řeč je o herci jménem Ricky Whittle, který v minulosti prozradil, že jednal s nějakými lidmi (zřejmě zástupci studia Warner Bros.) o případné roli ve filmu o Green Lanternech.




Příspěvek sdílený Bosslogic (@bosslogic),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat