Captain Marvel: Jak Samuel L. Jackson reaguje na účelné snižování hodnocení filmu?

Co na to říká?

Captain Marvel je jedním z oněch filmů, které se na serveru RottenTomatoes staly obětí takzvaného review bombingu, což znamená, že někdo záměrně snižuje divácké hodnocení filmu zřejmě s tím účelem, aby lidé získal dojem, že se komiksovka nepovedla a nechodili na ni do kina.

Na RottenTomatoes tak měla Captain Marvel v kolonce "Want To See/Chci film vidět" jen 28 %, což je zdaleka nejméně ze všech marvelovských projektů.

A s ohledem na to, že profesionální recenze jsou veskrze pochvalné a pohybují se nad průměrem, je zřejmé, že jde o účelnou kampaň zatím nezjištěné skupiny lidí.

RottenTomatoes tak kolonku "Want To See" zrušila a k situaci se vyjádřil například i Samuel L. Jackson (Nick Fury):

"Už jen fakt, že dáte prostor nebo platformu lidem, kteří normálně žádnou platformu nemají, je součástí problému. Takže můžete mít názor, za který nejste zodpovědní, protože vás nikdo nevidí, nikdo vás za něj nevyzývá k zodpovědnosti. Pokud někdo chce něco ponižovat nebo chce prostě zkazit něčí den, můžete prostě říct cokoliv."

Zdá se, že by negativní kampaň namířená proti Captain Marvel neměla podrazit filmu nohy. Očekává se, že během premiéry si jen z USA a Kanady odnese něco mezi 125 až 150 miliony dolarů, což je parádní číslo.



Zdroj: Badtaste.it
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat