Avengers: Endgame - Ve filmu si "super tajnou" roli zahrála dcera režiséra

Koho možná ztvárnila?

Režii Avengers: Endgame měli na starosti bratři Anthony a Joe Russo a dcera druhého zmíněného Ava se ve filmu objeví v "super tajné" roli. Právě tahle informace začala kolovat internetem a fandové tak začali spekulovat, koho by mohla ztvárnit.

A s ohledem na to, že byl nedávno vypuštěn nový trailer a v něm byla k vidění mladá dívka, kterou trénoval Clint Barton/Hawkeye/Ronin (Jeremy Renner), nepřekvapivě se začalo mluvit o tom, že Ava si zahrála právě Clintonovu dceru Lilu.

To vypadá nejpravděpodobněji s ohledem na to, že na pozadí je zřejmě Clintonova manželka Laura a jejich další děti.

Nicméně, pořád není úplně jisté, že dívka, kterou Hawkeye trénuje musí být zákonitě Lila. Je tu ještě možnost, že by to mohla být Kate Bishop, tedy cvičenka Hawkeye, která později začala používat stejnou přezdívku.

Ovšem, to není moc pravděpodobné, protože se tuší, že Kate Bishop by mohla mít v dalších filmech výraznější roli a tím pádem by asi obsadili zkušenější herečku (mluví se o Katherine Langford).

Dá se tak předpokládat, že Ava ztvárnila Lilu, ale s určitostí se to asi dozvíme až v během premiéry Avengers: Endgame 25. dubna 2019.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat