Hulu nabídne 4 marvelovské seriály a chce oživit Daredevila, Lukea Cage nebo Iron Fista

Vyjde to?

Netflix v minulosti zařízl hned několik komiksových seriálů od Marvelu a to Iron Fista, Lukea Cage a překvapivě také Daredevila.

Spekuluje se o tom, že svou roli sehrál i fakt, že vlastník Marvelu Disney chystá vlastní streamovací službu Disney+, kde by chtěl v budoucnu (až vyprší smluvní závazky s Netflixem, což by mohlo trvat až dva roky) tyhle seriály oživit.

Nicméně, to zatím potvrzeno nebylo a aby byla situace komplikovanější, tak se ozval další streamovací gigant Hulu, který by rád zmíněné série nabídl.

Viceprezident společnosti Craig Erwich prohlásil:

"Marvel má spoustu titulů, o které bychom měli zájem. Tak nějak to záleží na tom, až budou připraveni a hlavně na tom, kdo bude stát na pozadí těchto věcí."

Asi si říkáte, proč by Disney poskytl práva na své série jiné společnosti, když by se tento rok měla rozběhnout služba Disney+. Nicméně bylo oznámeno, že se Marvel dohodl s Hulu na tom, že druhá zmíněná společnost nabídne hned čtyři marvelovské seriály. Nicméně je na místě zmínit, že budou animované (byť mají být pro dospělé).

Tyhle dvě firmy prostě mají dobré vztahy. O tom svědčí nejen fakt, že vzniknou série o Kačeru Howardovi, záporákovi M.O.D.O.K.ovi, zbraním fandící opici Hit-Monkey a dvojici Tigra a Dazzler (a také bychom se mohli dočkat toho, že se postavy objeví v týmovce The Offenders), ale také to, že Hulu už nabízí povedený marvelovský seriál Runaways.

Upřímně by mě ale překvapilo, pokud by se Daredevil, Luke Cage a Iron Fist na Hulu objevili, očekával bych, že se je Disney rozhodne nabídnout skrze vlastní streamovací službu. Ale pokud se nepodaří vyjednat novou smlouvu s Netflixem, nebude to dříve než za cca dva roky.



Zdroj: TheWrap
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat