Batman: Režisér chce mladého, ale známého herce. Žádného zelenáče

Matt Reeves hledá někoho, koho už lidé znají.

Po měsících a měsících nejasných informací bylo nedávno samotným Benem Affleckem více méně potvrzeno, že už nebude nadále ztvárňovat Batmana. Možná v budoucnu do role vrátí, ale v plánované sólovce The Batman to nebude.

Režisér Matt Reeves totiž hledá nového a mladšího představitele Bruce Waynea/Batmana. A v případě, že se ikonické postavy ujímá mladší herec, se často sáhne po někom novém a neokoukaném. Ale tentokrát tomu údajně bude jinak.

Redaktor serveru Variety Justin Kroll tvrdí, že podle jeho zdrojů Reeves nehledá "neprofláklou" tvář, ale někoho, kdo už si udělal jméno a diváci ho znají.

Kromě toho má jasnou představu, kolik by herci mělo být. Nebylo sice prozrazeno, o jakém věkovém limitu tu mluvíme, ale Kroll se režiséra zeptal na dva herce, které od sebe dělí sedm let a bylo mu odpovězeno: "Příliš mladý, příliš starý".

Očividně Reeves ví, co chce. Ale nebude snadné najít někoho, kdo zvládne ztvárnit tak ikonickou postavu, jakou je Bruce Wayne/Batman. Fandové jsou v tomto ohledu hodně přísní a výstřelky příliš dobře nenesou. Affleck by mohl vyprávět. Poté, co byl obsazen spousta lidí tohle rozhodnutí zrovna nechválila. Nakonec ho ale diváci vzali na milost, nicméně chvíli to trvalo.

Uvidíme, koho Matt vybere. Snad bude mít šťastnou ruku. Film The Batman má naplánovanou premiéru na 25. června 2021.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat