Batman: Chris Pratt nebo Robert Pattinson jako Netopýří muž? Mluví se o tom

Co vy na to?

Dlouhou dobu se mluvilo o tom, že se Ben Affleck vzdá role Bruce Waynea alias Batmana a nedávno to bylo více méně potvrzeno samotným Affleckem.

Režisér plánované sólovky Batmana (premiéra 24. června 2021)  Matt Reeves údajně hledá někoho mladšího, kdo by ztvárnil Temného rytíře.

Spekulací o tom, kdo by to mohl být se samozřejmě vynořila hromada. Některé nejsou překvapivé, jiné ano.

Například se začalo mluvit o tom, že by to mohl být Robert Pattinson nebo představitel Star-Lorda z marvelovských filmů Chris Pratt.

Chrise ovšem velmi zaskočilo, že se o něčem takovém diskutuje:

"Opravdu? Wow. Nevěděl jsem to. Na to byste si nevsadili, co? Wow. Měli bychom si vsadit tolik, abychom mohli financovat ten film. A potom natočit propadák Batman, který by měl hodnocení nula procent na RottenTomatoes..."

Chris si očividně nepřipadá jako vhodný kandidát a poznamenal, že by si uměl spíše představit, pokud by Batmana ztvárnil Jake Gyllenhaal nebo Armie Hammer, o kterých se také mluvilo.

Co se týče Roberta Pattinsona, tak ho asi spousta lidí nepovažuje za vhodného kandidáta na roli zachmuřeného superhrdiny. Ne, že by nebyl dobrý herec, dokázal, že hrát umí, ale většina lidí si ho prostě spojuje s postavou třpytivého upíra Edwarda z Twilight ságy.

Nicméně, známý umělec Bosslogic vytvořil obrázek Roberta, který odkazuje na Batmana. A je to zajímavá představa.
Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat