Avengers: Infinity War - Herec není spokojen s tím, jak zemřela jeho postava

Má jiný nápad, jak by se to dalo udělat.

Avengers: Infinity War (2018) zemřela hromada postav. Thanosovo lusknutí prsty v mžiku zlikvidovalo půlku živoucích tvorů v galaxii.

Jednou z obětí se stal i Sam Wilson alias Falcon. A jeho představitel Anthony Mackie nebyl úplně nadšený z toho, jak Falcon dopadl.

Herec dostal v pořadu BUILD otázku, jaké to je, když jeho čas s Avengers skončil (alespoň na nějakou dobu):

"Mám dojem, že to mohli ukončit lepším způsobem."

Dál zazněla otázka, zda Falcona uvidíme znovu:

"Ne, protože - spoiler, všichni jsme zmizeli. Vypařili se, Thanos nás změnil v prach... Takže víte, přeji si, abych zemřel lepším způsobem, než se změnil v hlínu. Mám pocit, že všichni, kteří zemřeli měli skvělou scénu smrti. Byli jsme na place a ležel jsem v bahně a byla zima a bratři Russoové (režiséři filmu, pozn. redakce) říkají něco jako, 'Rozložíš se, mysli na to, že opouštím Zemi, co bys řekl?' A já na to, 'Kapitáne?'... prach. To byla má poslední slova? Mám dojem, že to mohlo být lepší... Přál bych si, abych běžel a byla by tam Scarlett Johansson a já bych za ni schytal kulku a ona by brečela a já bych tam ležel. A já bych na to řekl, 'Udělal jsem to pro tebe' a ona na to, 'Vždy jsi byl můj favorit.' A pak byste se naklonili a změnil by se úhel kamery a ona by mě vášnivě políbila..."

Zajímavý nápad, jenže je tu pár problémů. Zaprvé, nikdy nebylo naznačeno, že by Black Widow měla milostný zájem o Falcona (v týmu má jiného oblíbence, trošku zelenějšího) a kromě toho by bylo vcelku těžké schytat kulku, když Thanos po hrdinech nestřílel.

Samozřejmě si ale známý vtipálek Anthony dělal určitě legraci. Minimálně, pokud jde o Black Widow a zřejmě také, pokud jde o jeho návrat, protože se očekává, že 25. dubna 2019 v Avengers: Endgame uvidíme většinu těch, kteří v Infinity War zemřeli.


Zdroj: BUILD Series
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat