Avengers: Endgame - Zřejmě se dočkáme návratu nečekaných záporáků

Opět to prozradily hračky.

Režisérské duo bratří Russoových se nás sice snaží přesvědčit o tom, že hračky obvykle nepřináší důvěryhodné informace o jejich filmech, ale pravdou je, že to byly právě figurky a další předměty, které už v minulosti prozradily detaily o příběhu.

K tomu zřejmě došlo i tentokrát. LEGO stavebnice totiž ukazuje poměrně překvapivou informaci a to, že bychom se v Avengers: Endgame mohli dočkat návratu národa krvelačných mimozemšťanů Chitauri.

Ti dělali neplechu v prvních Avengers (2012) pod vedením Lokiho (Tom Hiddleston), ale poté už se neobjevili (respektive se mihli ve flashbacku v Avengers: Infinity War, ale opravdu jen na chvíli). V Infinity War měl Thanos (Josh Brolin) k dispozici zuřivé poskoky Outriders.

Možná si říkáte, že přítomnost Chitauriů není zase takové překvapení, když se má v Endgame cestovat v čase a podle fotek víme, že se vrátíme do New Yorku, ale je otázkou, proč zrovna do chvíle, kdy se tam tyhle bestie objevily.

Bylo by logičtější se ukázat dřív, než se otevřel portál, který je na Zemi přivedl. Přestože byli Chitauriové nakonec poraženi, způsobili velké škody.

Vysvětlení se dočkáme 25. dubna 2019 během premiéry Avengers: Endgame. Tedy, pokud LEGO hračky opravdu znázorňují scény z filmu. Bylo by ale minimálně zvláštní, pokud by LEGO nabízelo stavebnici s logem Avengers: Endgame, která by ukazovala něco, co by v Endgame vůbec nebylo.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat