Avengers: Endgame - Samuel L. Jackson zřejmě vyzradil, jak se Captain Marvel ocitne ve filmu

Potvrdil něco, co už pronesl v minulosti.

Ve spojení s Captain Marvel (Brie Larson) často zaznívá otázka, proč zůstávala tak dlouho v ústraní, když světu mnohokrát hrozilo nebezpečí.

Teorií je několik. Některé mluví o tom, že prostě netušila, co se na Zemi děje, jiné věří, že byla v zajetí mimozemských měňavců Skrullů.

Těžko říct, kde je pravda, nicméně je to otázkou, jak bude přivedena zpět na scénu ve filmu Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019).

Teď to zřejmě vysvětlil Samuel L. Jackson, kterého 7. března 2019 uvidíme v sólovce Captain Marvel:

"Myslím, že je možné dovtípit se toho, že dokáže věci, které jiní nedokáží. Dovede cestovat v čase, takže se možná může vrátit zpět nebo vpřed v čase nebo něco takového a pochopit, co se vlastně děje. Skutečnost, že mám komunikátor 20 let - bude to vysvětleno zajímavým způsobem."

Už v minulosti Samuel naznačil, že Captain Marvel umí cestovat v čase a očividně nešlo o přeřeknutí, když to prohlásil znovu.

Zdá se tak, že Captain Marvel v Avengers: Endgame nemusí být o pár desítek starší postava, než kterou uvidíme v Captain Marvel. Klidně by to mohla být Captain Marvel, která se vydala z devadesátých let minulého století do budoucnosti.

To by byl docela zajímavý zvrat. Ale jestli k němu skutečně dojde, to se dozvíme buďto 7. března nebo až 25. dubna.



Zdroj: THR/CBM

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat