Avengers: Endgame - Matoucí teorie o tom, kdo by mohl být digitálně odstraněnou postavou z upoutávky

Trošku chaotické.

Pokud jste viděli upoutávku na Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) ze Super Bowlu, asi jste si všimli, že byl zřejmě někdo z videa digitální odstraněn. V některých scénách je patrné, že tam prostě někdo chybí.

Samozřejmě se řeší, kdo by to mohl být. Nejčastějším tipem je Captain Marvel (Brie Larson) a poté asi Ronin (Jeremy Renner), ale začalo se mluvit o tom, že by to mohl být Doctor Strange (Benedict Cumberbatch).

Asi kroutíte hlavou s ohledem na to, že byl jednou z obětí Thanosova lusknutí prsty v Avengers: Infinity War (2018). Ale je tu pár věcí, které by tuhle teorii mohly potvrzovat.

V Infinity War Strange prozradil, že ze 14 milionů možných budoucností je pouze jedna, ve které se podaří Thanose (Josh Brolin) porazit. A poté předal Kámen nekonečna ovládající čas Time Stone Thanosovi.

Nicméně, když se to dělo, Time Stone se rozzářil a to se stává v případě, kdy je Kámen nekonečna použit.

Je tak možné, že Strange do jiných možných budoucností pouze nenahlédl, ale prožíval je, dokud nenašel onu jedinou, která vedla k porážce Thanose?

V upoutávce tak mohla být ukázána právě tato budoucnost, ve které může být Šílený titán zastaven a vystřiženou postavou byl Doctor Strange.

Víme, že tvůrci prohlásili, že v reklamní kampani nebudou k vidění mrtvé postavy, tím pádem je možné, že vymazaným hrdinou je někdo z těch, kteří se proměnili v prach a s ohledem na to, že Strange je někým, kdo ví, jak cestovat v čase a do jiných dimenzí, dávalo by tak smysl, pokud by byl klíčem k porážce Thanose.

Na druhou stranu, asi by bylo příliš složité a zdlouhavé divákům něco takového vysvětlit, takže by bylo překvapením, pokud by vyšlo najevo, že vymazán byl Doctor Strange.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat