Avengers: Endgame - Jak zní zápletka filmu?

Co očekávat?

Premiéra Avengers: Endgame se blíží, dočkáme se jí 25. dubna 2019. Ale informací o ději zatím moc nemáme (ne oficiálních). Teď se ale objevila alespoň zápletka.

Jak to tak bývá, moc detailů neprozrazuje, ale něco málo se z ní přece jen dozvíme.

"Po devastujících událostech způsobených Thanosem v Avengers: Infinity War musejí zbývající členové nejmocnějšího pozemského týmu hrdinů použít všechny své schopnosti k poražení titána. Ve filmu hrají Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr., Chris Evans a Chris Hemsworth, Avengers: Endgame jsou koncem jedné dekády, ale čekání určitě stojí za to. 

Věci na Zemi vypadají hrozivě. Poté, co moc Kamenů nekonečna zdevastovala polovinu populace, Thanos (Josh Brolin) se ujal pozice vládce vesmíru, zatímco Avengers skončili v troskách.

Polobůh bude rozšiřovat svou tyranskou nadvládu - pokud se někomu nepodaří ho zastavit. Hrdinové tam nemají čas truchlit nad ztrátami, Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans) a Bruce Banner (Mark Ruffalo) musejí zůstat nezdolnými členy týmu nejmocnějších pozemských hrdinů a požádat o služby Captain Marvel (Brie Larson). 

Společně musejí přijít na to, jak přivést zpět zmizelé spojence a porazit Šíleného titána nebo trpět v beznadějné existenci. 

Scarlett Johansson (Isle of Dogs), Josh Brolin (Deadpool 2), Robert Downey Jr. (Spider-Man: Homecoming), Chris Evans (Gifted) a Chris Hemsworth (Bad Times at the El Royale) hrají v Avengers: Endgame, finální kapitole vyvrcholení dekády marvelovských blockbusterů a filmu, který vám nesmí uniknout."

Zdá se tak, že Captain Marvel by ve filmu nemusela mít jen cameo, ale mohla by sehrát důležitější roli. Ne, že by se nepočítalo s tím, že bude zlomovým hráčem, ale objevovaly se zprávy, že by se v Avengers: Endgame mohla jen mihnout. Je ale možné, že bude mít víc prostoru. Jisté to ale samozřejmě není.

Dozvíme se to v dubnu.


Zdroj: Vue
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat