Avengers: Endgame - 5 důležitých věcí, které nám odhalila upoutávka

Co zajímavé bylo k vidění v nové upoutávce?

Během vrcholu letošní sezóny amerického fotbalu jménem Super Bowl televize a filmová studia prezentovala některé své projekty. A samozřejmě nechyběl ani spot lákající na Avengers: Endgame. Ten obsahoval zatím neviděné záběry, kdy nám některé z nich prozradily docela zajímavé věci...

1. Tony (Robert Downey Jr.) není sám

První trailer na Avengers: Endgame nám ukázal, že je Tony Star na kosmické lodi Strážců Galaxie bez vody, jídla a brzy i bez vzduchu. A vypadalo to, že je na palubě sám, i když se objevily spekulace, že je tam ještě někdo.

Ty se nyní ukázaly být jako pravdivé. Pokud budete pozorní, postřehnete ve videu moment, kdy Tony na něčem pracuje společně s Nebulou (Karen Gillan). Je tak zřejmé, že Titan opustili společně.

2. Kapitán Amerika (Chris Evans) má zpět svůj štít

V Avengers: Infinity War (2018) Kapitán Amerika nepoužíval svůj původní štít, ale dva jiné, které mu vyrobili ve Wakandě. A co si budeme povídat, nové kousky rozhodně nebyly tak cool jako ten původní, se kterým se dalo házet a byl vyveden v barvách americké vlajky. Dobrou zprávou je, že v Avengers: Endgame se dočkáme návratu štítu, který známe a milujeme.

3. Někdo byl vystřižen

V upoutávce je scéna, ve které Black Widow (Scarlett Johanson), Bruce Banner (Mark Ruffalo), Steve Rogers a James Rhodes (Don Cheadles) stojí před sídlem Avengers a na něco se dívají. Na co? To těžko říct, nicméně se zdá, že z daného momentu byl někdo vymazán. Je zřejmé, že mezi Bannerem a Rhodesem někdo stojí, ale trikoví experti ho odstranili.

Kdo by to mohlo být? Například Captain Marvel (Brie Larson), kterou tvůrci nechtěli ukázat před tím, než se objeví její sólovka (premiéra 7. března) nebo možná některá z postav, které v Infinity War zemřely. Bylo jasně řečeno, že žádná z nich nebude k vidění v propagačních materiálech k Endgame.
4. Black Widow má nový účes

Co je zajímavého na tom, že má Natasha jiné "háro"? Na první pohled možná nic, ale když si srovnáte délku jejích vlasů v Infinity War a Endgame, vidíte, že ve druhém zmíněném filmu jsou výrazně delší, což potvrzuje to, že mezi oběma filmy dojde k velkému časovému soku. Kromě toho to vypadá, že se Black Widow nebude mít určitou dobu svou typickou rudou barvu vlasů, což je škoda, protože jí prostě sluší nejvíc.

5. Thor (Chris Hemsworth) na neznámém místě

V upoutávce je k vidění i hromovládce se svou novou zbraní Stormbreaker a na první pohled se zdá, že se nachází ve Wakandě. Ale když se člověk podívá pozorně, architektura spíše připomíná Asgard. Ten původní už samozřejmě neexistuje, ale je tu možnost, že se Thor vydá do některého z Devíti světů (jeden je Země, další Asgard).

Z jakého důvodu? Možností je několik. Možná bude hledat spojence v boji proti Thanosovi (Josh Brolin), možná bude pátrat po Valkýře (Tessa Thompson) a ostatních přeživších z Asgardu, kteří zmizeli během událostí v Infinity War.

Upoutávka vyvolal spoustu otázek a dobrou zprávou je, že se odpovědí dočkáme už 25. dubna 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat