Šéf Marvelu nevěří tomu, že můžou mít fandové plné zuby komiksových filmů

Kevin Feige nemyslí, že něco takového hrozí.

Dnes se na nás valí komiksové filmy ze všech stran. A není divu, když se často jedná o veleúspěšné projekty, které vydělávají stovky a stovky milionů dolarů. Ostatně, v desítce nejvýdělečnějších filmů všech dob jsou hned tři komiksovky (Avengers: Age of Ultron, Black Panther, Avengers: Infinity War).

A protože vzniká tolik komiksových projektů, je otázkou, zda jich prostě brzy nebude moc a diváci jich nebudou přesyceni. Prezident Marvelu Studios Kevin Feige se ale něčeho takového neobává:

"Nejen, že tu není něco takového, jako je přesycenost superhrdiny, na kterou se mě lidé ptají už od doby, než se objevil 'Iron Man', ale měli jsme zatím náš nejlepší rok. Řídíme se našimi instinkty a úspěchy nás vždy motivují k tomu, abychom instinkty následovali."

Je pravda, že se komiksové filmy drží na vrcholu už dlouho a nezdá se, že by zájem o ně opadal. Naopak, vydělávají víc a víc, takže není divu, že Kevin nevěří tomu, že by jich publikum mohlo mít plné zuby.

Ovšem, klidně se může stát, že někdy v budoucnu diváky komiksovky už tolik zajímat nebudou. Ale tento rok to rozhodně nehrozí, Marvel chystá dva velmi očekávané filmy a to Captain Marvel a Avengers: Endgame. Uvidíme je sedmého března a dvacátého pátého dubna.



Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat