Potvrzeno, Captain Marvel bude novou vůdkyní Avengers

Prozradil to šéf Marvelu.

Po Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) se Marvelovské filmové universum výrazně změní. To nám tvůrci už prozradili.

Stejně tak víme, že se rozloučíme s některými postavami. Očekává se, že by to mohli být například Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) nebo Iron Man (Robert Downey Jr.).

Tím pádem dojde k výrazně obměně týmu Avengers a také jejich vůdce. Tuhle roli v minulosti zastávali Captain America a právě Iron Man, ale šéf Marvel Studion Kevin Feige prozradil, že v čele Avengers po Endgame stane supermocná Captain Marvel (Brie Larson).

Není překvapením, že se Captain Marvel přidá k Avengers, ale překvapením je, že to bude ve vůdčí pozici s ohledem na to, že jsou tu zkušenější členové týmu, kteří by tuhle funkci mohli zastávat.

Captain Marvel přece jenom není zrovna kovaná, pokud jde o spolupráci s Avengery, ale na druhou stranu jde o aktuálně nejmocnější hrdinku, kterou v Marvelovském filmovém universu najdeme, což mluví v její prospěch.

Můžeme namítnout, že síla automaticky neznamená, že bude dobrým leaderem, ale je na místě zmínit, že jde o zkušenou vojenskou pilotku, takže taktické a strategické schopnosti jí také určitě chybět nebudou.

To, jak je tahle postava šikovná se dozvíme 7. března v sólovce Captain Marvel a následně 25. dubna v Avengers: Endgame.


Zdroj: BGR, TimesNowNews
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: