Plakáty na oslavu 10 let marvelovského universa a kolik z Captain Marvel se bude odehrávat ve vesmíru?

Komiksové střípky.

Z upoutávek je jasné, že část filmu Captain Marvel (premiéra 7. března 2019) se bude odehrávat ve vesmíru. Otázkou ale je, kolik času strávíme na Zemi a kolik ve "hvězdách". Odpověď nabídl výkonný producent Jonathan Schwartz:

"Pokud jde o Země versus vesmír, je to více méně 50:50. Film začne ve vesmíru a dostane se na Zemi poměrně rychle a poté se vrátí na nějakou část třetího dějství do vesmíru. Takže je to tak trochu vesmír Země vesmír. Je tu důležitý děj na Zemi, který se nakonec napojí na spoustu vesmírného dění."

Kombinace zápletky na Zemi s pořádnou porcí vesmírných bitev? Sem s tím.

Možná víte, že Marvelovské filmové universum nedávno oslavilo deset let své existence a to je něco, co se musí pořádně oslavit. Marvel to udělal několika způsoby a jedním z nich je i dvojice plakátů s mnoha marvelovskými postavami.

Autorem posterů je John Guydo a povedly se mu. Nejsou ale úplně levné, jeden se dá pořídit za 50 dolarů (cca 1 100 korun), oba za 95 dolarů (cca 2 090 korun). Prodej začne 13. ledna.

Nejbližšími marvelovskými filmy je zmíněná Captain Marvel a 25. dubna pak uvidíme Avengers: Endgame, kteří ukončí jednou velkou etapu Marvelovského filmového universa.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat