Parádní trailery na dva komiksové seriály, které fakt (ale fakt) nejsou pro děti

The Umbrella Academy a The Boys se představují.

Komiksovek jsou plná kina i televize. Ale často (naštěstí ne vždy) jde o projekty, které jsou pro celou rodinu, jinak řečeno, spousty krve, drsného humoru a podobných laskomin se v nich nedočkáte (čest výjimkám). 

A pokud už máte plné zuby "neškodných" komiksovek, tak pro vás něco mám. Trailery na dvě chystané novinky a to The Umbrella Academy a The Boys 

První zmíněnou sérii nabídne 15. února Netflix a zaměří se na několik jedinců, kteří se narodili ve stejný den a to matkám, které ještě den předtím rozhodně nevypadaly, že jsou těhotné. Sedm z těchto dětí si vzal na starosti miliardář Sir Reginald Hargreeves, který je začal připravovat na záchranu světa. Jenže se to zvrtlo a tým se rozpadl. Po letech se ale musí jeho bývalí členové dát dohromady a radost z toho opravdu nemají.




The Boys budou k vidění tento rok (není jasné kdy) na Amazonu, spolupracoval na něm Seth Rogen (ten se podílí na seriálu Preacher, jehož předlohu spoluvytvořil Garth Ennis, který stojí i za The Boys). V centru dění je tým osob s nadlidskými schopnostmi, které mají za úkol krotit (a to dost svéráznými metodami) zkorumpované superhrdiny, kteří se utrhli ze řetězu.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat