Co říká šéf Marvelu na konkurenčního Aquamana?

Jaký má Kevin Feige názor?

Aquaman ukázal, že DC není tak ztraceno, jak se mohlo původně zdát. Vlastně je přirovnáván k prvním filmům od Marvelu a to je míněno jako lichotka. 

Aquaman není jen chválen, ale také je velmi finančně úspěšný. S více než 943 miliony dolarů z celého světa jde o nejúspěšnější projekt z aktuálního DC universa. 

Dalo by se tak čekat, že Marvel kvůli tomu znervózní. Ale minimálně podle vyjádření prezidenta Marvel Studios Kevina Feigea to tak nevypadá:

"Včera večer jsem byl na Aquamanovi a opravdu opravdu jsem si ho užil. A znáte mě, já je vždy podporoval. Nevidím tu rivalitu, vidím to, že vznikají skvělé filmy. A jedna věc, kterou víte o Jamesu Gunnovi je to, že točí skvělé filmy."

Feige narazil na dvě věci. Na to, že se přátelí s některými vysoce postavenými lidmi z DC, se kterými se navzájem nebojí pochválit a také na skutečnost, že poté, co byl James Gunn vyhozen od Marvelu za cca deset let staré vtipy na Twitteru, najaly ho společnosti DC a Warner Bros., aby napsal (a možná i zrežíroval) druhý Sebevražedný oddíl.

Fandové Marvelu a DC by se měli inspirovat u toho, jak se k sobě chovají zaměstnanci obou firem a ne se pořád hádat jako malé děti.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat