Captain Marvel: Tvůrci se rozpovídali o příběhu a přirovnali film ke Smrtonosné zbrani

Jaká bude zápletka?

První letošní marvelovkou bude současně první ženská komiksovka od Marvelu a to Captain Marvel. Premiéru bude mít 7. března 2019 a bylo prozrazeno, že se bude odehrávat v devadesátých letech minulého století.

A víme, že v této době "frčely" takzvané buddy akční komedie jako je třeba série Smrtonosná past a právě k ní Captain Marvel přirovnali režiséři Anna Boden a Ryan Fleck.

Anna poznamenala: "Je to hodně hravé a má to nádech buddy policejních filmů a to v případě vztahu Captain Marvel a Nicka Furyho..."

"Ano. Stejně jako buddy policejní filmy z 80. a 90. let, stejně jako 48 hodin nebo Smrtonosná zbraň. Máme něco z toho. Tyhle filmy, i ty vážné, měly opravdu skvělý smysl pro humor a to jsme chtěli zachovat," dodal Ryan.

Nicméně film nebude jen veselý a hravý, ale také dramatický. To je jasné z popisu zápletky, který poskytl producent Jonathan Schwartz:

"Máte tu ukázku jejího týmu, Starforce, který vede postava Judea Lawa. Velmi rychle během tohoto dobrodružství jsou vysláni na misi na mimozemskou planetu, aby bojovali se Skrully a během této mise je postava Brie Larson zajata Skrully."

Následuje její ztroskotání na Zemi a setkání s Nickem Furym (Samuel L. Jackson).

"Díky tomu se dostane do kontaktu s verzí agenta Furyho, který má dvě oči a společně musí zastavit plán Skrullů týkající se Země. A současně budou odhaleny kořeny Caroliny minulosti. To tvoří páteř filmu."

Onen plán Skrullů možná odkazuje na komiksovou zápletku Secret Invasion, kdy Skrullové infiltrovali Zemi a to tak, že na sebe vzali podobu známých postav a pomalu připravovali půdu pro převzetí moci. Ale jestli skutečně bude využita tahle komiksová látka, to se dozvíme v březnu.


Zdroj: Fandango, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat