Avengers: Infinity War - Fandové stále nevěří, že je Loki mrtvý

Ne a ne tomu uvěřit.

Hned na začátku Avengers: Infinity War (2018) nás tvůrci nešetřili a kromě toho, že nechali zemřít hromadu bezejmenných Asgarďanů, tak jsme byli svědky smrti Heimdalla (Idris Elba) a Lokiho (Tom Hiddleston).

Ovšem, spousta fandů se ne a ne smířit s tím, že je oblíbený antihrdina skutečně po smrti. A vymýšlejí tak různé teorie, které "dokazují", že Thanos (Josh Brolin) Lokiho ve skutečnosti nezavraždil.

Fanfáry, je tu další. Tahle tvrdí to, co už jsme slyšeli a to, že použil iluzi a "naklonoval" se. Nebyl to tedy on, kdo zaútočil na Thanose, ale přelud.

A jaké jsou pro to argumenty? Například to, že po souboji Thanose a Hulka (Mark Ruffalo) se "zjevil" ze strany, na které předtím nebyl.

Zadruhé, někteří lidé nechtějí věřit tomu, že by byl Loki, bůh lsti, tak hloupý, aby na Thanose zaútočil zepředu.

Nakonec je tu to, že Thanos pronesl: "A tentokrát žádné oživování," což má být podle některých pomrknutí na fandy, že jde o příliš okatý způsob, jak přivést Lokiho zpět a ani to není potřeba, protože prostě není mrtvý.

Některé z těchto argumentů jsou docela chabé. Například ten, který se týká toho, kde se Loki objevil po souboji Hulka a Thanose. Během jejich střetu klidně mohl přejít o kus dál.

Aktuálně prostě platí, že je Loki po smrti, i když dá se tušit, že filmaři ho nenechají mrtvého dlouho, na to je moc populární. Navíc, viděli jsme fotky z natáčení Avengers: Endgame a na nich Loki byl (ovšem, šlo zřejmě o scény z minulosti).

Avengers: Endgame startují už 25. dubna 2019 a je jasné, že bude zodpovězena spousta otázek a také ta, jakým způsobem se vrátí Loki.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat