Avengers: Endgame - Větší hrozbou, než je Thanos by mohl být už známý záporák

Který?

Jednu věc víme, v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) se dočkáme větší hrozby, než je Thanos (Josh Brolin). To v minulosti prozradily oficiální předměty k filmu.

Co ale známo není, je identita oné "větší hrozby". Padají tak různé tipy, o co nebo koho by mohlo jít. V poslední době se mluvilo například o velmi mocné entitě známé jako Living Tribunal, ale teď se objevily dohady o tom, že by oním nebezpečím mohl být zloduch, se kterým už jsme měli tu čest.

Konkrétně je řeč o bytosti známé jako Dormammu, což je protivník Doctora Strange (Benedict Cumberbatch) a vládce Temné dimenze, který patří k nejmocnějším uživatelům magie vůbec.

V sólovce Doctora Strange Dormammu uzavřel s hlavním hrdinou dohodu, že nenapadne Zemi, ovšem teď v Avengers: Infinity War (2018) se Strange změnil v prach a je tak otázkou, zda dohoda stále platí.

A pokud se podíváme do komiksu, tak smrt Strange znamenala konec dohody, takže je možné, že podobně tomu bude i v Marvelovském filmovém universu.

Navíc by to byla relativně dobrá volba, protože by filmaři nemuseli složitě představovat nového nepřítele, ale na scénu by byl uveden někdo, koho už fandové znají. A Dormammu je rozhodně nebezpečný. Podle Strange jde o hrozbu pro život v celém vesmíru a někoho, kdo je tak mocný, že pokud je v plné síle, nemá proti němu nikdo šanci.

Není tak nepředstavitelné, že by právě Dormammu měl být onou "větší hrozbou", ale jisté to zatím není.



Zdroj: Reddit

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat