Avengers: Endgame - Tahle herečka prý ztvární dceru Tonyho Starka a Pepper Potts

Možné to je.

Je to už pár měsíců, co vyšlo najevo, že se v Avengers: Endgame (premiéra 25. dubna 2019) objeví mladá herečka Katherine Langford.

Jak už je u Marvelu zvykem, nebylo prozrazeno, koho ztvární, nicméně nejčastějším tipem byla Kate Bishop alias Hawkeye, členka týmu Young Avengers, kterou vycvičil původní Hawkeye (Jeremy Renner).

Ovšem, teď se začalo zběsile mluvit o tom, že si Katherine zahraje dceru Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) a Tonyho Starka (Robert Downey Jr.).

Důvodem, proč si fandové myslí, že herečka ztvární jejich potomka je fakt, že Katherine zveřejnila fotku, na které má novou barvu vlasů a to zrzavou a netřeba připomínat, že Pepper je rusovláska, zatímco Kate Bishop je v komiksu brunetka.

Mě tedy herečka připomíná spíše pubertální Black Widow (Scarlett Johansson), ale nejsou zprávy o tom, že bychom měli vidět teenagerovskou verzi téhle superšpionky.

Největší smysl tak opravdu dává dcera Tonyho a Pepper s ohledem na to, že víme, že dítě opravdu čekají a tuší se, že v Avengers: Endgame nás čeká několik časových skoků.




Příspěvek sdílený KATHERINE LANGFORD (@katherinelangford),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat