Avengers: Endgame - Naznačil trailer na Spider-Mana, že k Thanosovu lusknutí prsty nakonec nedojde?

Zajímavá myšlenka.

Nedávno jsme se konečně dočkali traileru na Spider-Man: Daleko od domova. A bylo v něm k vidění několik věcí, kvůli kterým fandové začali zběsile řešit jednu zajímavou teorii. Ta vychází hlavně z toho, že šéf Marvel Studios Kevin Feige se v minulosti nechal slyšet, že druhý Spider-Man bude zasazen do doby pár minut po událostech v Avengers: Endgame.

Ona myšlenka tvrdí, že trailer na Daleko od domova potvrzuje, že v Endgame budeme svědky "vyresetovaní" času tak, že nikdy nedojde k Thanosovu lusknutí prsty.

Jedním z argumentů pro tuhle teorii je fakt, že Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) nemá v traileru brnění Iron Spider, které dostal v Avengers: Infinity War (2018) od Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Údajně je to proto, že Peter Parker nikdy nevystoupil z autobusu mířícího na výlet, protože kosmická loď se členy Black Order nedorazila do New Yorku.

Další věcí je, že Thanos (Josh Brolin) řekl Tonymu: "Doufám, že si tě budou pamatovat." Má se jednat o odkaz na to, že se Tony obětuje, aby mohlo být zvráceno lusknutí prsty.

Je více méně jasné, že se v Endgame budou probíhat hrátky s časem a nebylo by překvapením, pokud by skutečně došlo ke zvrácení toho, co Thanos provedl. To je jedna z nejčastějších teorií. A to je možná důvod, proč nás čeká úplně něco jiného, protože tvůrci v minulosti prohlásili něco ve stylu, že budeme hodně překvapení tím, jak se příběh vyvine.

Dozvíme se to během premiéry 25. dubna 2019.



Zdroj: Reddit

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat