Avengers: Endgame - Fandové věří, že se Kapitán Amerika obětuje, aby zachránil Tonyho a Pepper

Co vy na to?

S blížící se premiérou Avengers: Endgame (25. dubna 2019) se čím dál víc řeší to, kdo zasadí finální úder Thanosovi (Josh Brolin). Tedy, pokud Thanos ve filmu zemře.

Častou odpovědí asi budou Gamora (Zoe Saldana), Nebula (Karen Gillan) nebo Drax (Dave Bautista), pro které by to bylo velmi osobní.

Ale i ostatní postavy mají s Thanosem nevyřízené účty a nebylo by překvapením, pokud by zabili Šíleného Titány ti, kteří jsou aktuálními pilíři Marvelovského filmového universa.

Řeč je o Kapitánu Amerikovi (Chris Evans) a Iron Manovi (Robert Downey Jr.). Objevila se teorie, která se odráží od toho, že příběhy těchto dvou postav jsou silně zaměřeny na rodinu a přátelství. Nicméně, právě jejich přátelství nefungovalo v posledních letech tak, jak by mělo.

Ovšem, v Avengers: Endgame Kapitán Amerika ukáže, že bez ohledu na spory s Tonym je schopen zachovat se jako hrdina a obětovat se pro něj a jeho milované.

Tahle spekulace je vystavěna na myšlence, že situace bude zoufalá a tak se do boje proti Thanosovi zapojí i Pepper (Gwyneth Paltrow) v brnění Rescue. Ovšem, ocitne se ve smrtelném nebezpečí.

Ale Kapitán Amerika se obětuje, aby ji zachránil. Jeho smrt a ohrožení Pepper pak povede k tomu, že se Iron Man natolik rozzuří, že se mu podaří porazit Thanose.

Steve se obětuje proto, aby Tonymu a Pepper dopřál život, který on nemohl mít s Peggy (Hayley Atwell).

Zní to jako symbolické ukončení příběhu Kapitána Ameriky a nebylo by překvapením, pokud by to byl právě Iron Man, kdo zabije Thanose. Přece jen, bylo by nečekané, pokud by mu finální úder zasadila například Captain Marvel (Brie Larson), která nemá v Marvelovském filmovém universu takovou historii jako třeba Kapitán Amerika nebo Iron Man.

Navíc by šlo o velmi emocionální ukončení dějové linky Stevea, kdy by odešel tak, jak celý život žil, jako pravý hrdina.

Líbilo by se vám něco takového?


Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat