Marvel: Chystá se sólovka dalšího Avengera, napíše ji scenárista od DC

Tušíte, kdo dostane vlastní film?

V současné chvíli neznáme příliš filmů, které Marvel nabídne po čtvrtých Avengers. Je jasné, že bude muset hledat spoustu nových postav, které "nahradí" ty, jenž se rozloučí v Avengers 4. A jak to tak vypadá, jednou z nich bude i Shang-Chi?

Nic vám tohle jméno neříká? Jde o muže, kterému se přezdívá Mistr Kung Fu, člena Avengers, který původně neměl žádné superschopnosti, ale nějak to nevadilo, protože byl vynikající bojovník se zbraní i beze zbraně. Později ale přece jen získal nadlidský talent a to schopnost se duplikovat.

Poprvé se Shang-Chi objevil v komiksu Special Marvel Edition #15 z roku 1973 a jeho tvůrci jsou Steve Englehart a Jim Starlin (stojí za Thanosem, Gamorou nebo Draxem).

Podle všeho chce Marvel zopakovat úspěch Black Panthera (2018), tentokrát ale s asijsko-americkým hrdinou, tedy někým, s kým se budou moci ztotožnit asijští diváci.

Ostatně, hledá se i asijsko-americký režisér. Scénáristu už Marvel má, je jím Dave Callaham (ano, hádáte dobře, má asijsko-americké kořeny), který napsal scénář k Wonder Woman 1984.

Aktuálně není známo, kdy by se sólovka Shang-Chia měla začít natáčet, ani datum premiéry.



Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat