Herec navrhuje, aby novým Bondem byl transsexuál

Odvážný nápad.

Už delší dobu se řeší to, kdo po Danielu Craigovi převezme roli Jamese Bonda poté, co ji po 25. bondovce pověsí na hřebík.

Spekuluje se o několika jménech. Někdy se mluví o tom, že by novým Bondem by mohl být herec tmavé pleti nebo dokonce žena.

Ale někteří jdou ještě dál. Herec Dominic West na otázku, jakou by si představoval budoucnost pro agenta Jejího Veličenstva, navrhl na roli transsexuální vojačku Hannah Graf:

"Je tu jedna bezva ženská, která je manželkou herce z Colette a je kapitánkou inženýrů, transsexuální vojačka v armádě s nejvyšší hodností. Má za sebou dva turnusy a Afghánistánu. Je to krásná blond dívka, která by mohla být Bondem, to ano. Je to vlastně skvělý nápad. Měli by mít transsexuálního Bonda, protože je v armádě mnoho transsexuálních lidí. Byli by dokonalí, protože mohou dělat cokoliv. Je to skvělý nápad! Transsexuální Bond."

Zdroj: dapperq
Nevím, zda je to skvělý nápad, ale rozhodně je to nápad, který vyvolá kontroverzi. Už jen to, že se mluvilo o ženském Bondovi spustilo poprask a klasické rozčilování se ve stylu "a příště to bude lesbická veganka dvou ras".

Nicméně, pokud jde o Hannah, tak ta navrhla pro roli Bonda někoho jiného a to svého manžela herce Jakea Grafa, který je také transsexuál:

"Pokud opravdu chcete transsexuálního Bonda, nenapadá mě nikdo lepší než Jake Graf. Uhlazený, nesmírně přitažlivý a navíc, je to skutečný herec!!"

Těžko říct, kdo Craiga nahradí, ale těžko předpokládat, že to bude transsexuální herec. Nemyslím si, že studio má na něco takového odvahu.




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat