Captain Marvel: Mocná superhrdinka by klidně zvedla Thorovo kladivo, věří její představitelka

A nová fotka.

Captain Marvel (Brie Larson) patří k nejsilnějším marvelovským postavám. Ovšem, síla a mocné schopnosti nejsou všechno. Ani to nemusí stačit k tomu, aby daná postava dokázala zvednout Thorovo (dnes už neexistující) kladivo Mjölnir.

Zvednout ho totiž dovede jen ten, kdo je toho hoden. A představitelka Captain Marvel Brie Larson věří, že její postava patří mezi těch pár vyvolených.

Odpověď na to, zda by to zvládla, byla jasná. Herečka pronesla:

"Určitě."

Je to ale sporné. Zatím nevíme, jestli má Captain Marvel dostatečně nezkažený charakter. Přece jen, v Marvelovském filmovém universu se zvednout Mjölnir povedlo jen dvěma postavám. Samozřejmě Thorovi (Chris Hemsworth) a androidovi Visionovi (Paul Bettany). Pohl s ním pak Captain America (Chris Evans), který v době, kdy se o to pokoušel, patřil k nejčestnějším osobám v marvelovských filmech. Pokud jde o Helu (Cate Blanchett), tak ta ho nezvedla, ale zastavila v letu.

A těžko říct, zda je Captain Marvel natolik čestná, aby dokázala ovládat Mjölnir. Něco mi říká, že v její sólovce, která bude mít premiéru 7. března 2019 příštího roku, zjistíme, že má také v minulosti pár hříchů.

Mimochodem, z jejího filmu se objevila oficiální fotografie, která zachycuje moment, kdy se Captain Marvel chystá vstoupit do vlaku metra, ve kterém se později pustí do nebohé stařenky (i když ona není zase tak nebohá a asi ani stařenka, jde zřejmě o mimozemského měňavce Skrulla).


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat