Avengers: Záporák od DC Darkseid by prý bez mrknutí oka porazil Thanose i s Kameny nekonečna

Odvážné tvrzení.

Fandové komiksových postav mají hodně rádi diskuse na téma, která postava je mocnější. Dokáží o tom mluvit hodiny a hodiny.

A velmi často proti sobě staví postavy od Marvelu a DC. Jak by to například dopadlo, pokud by se střetl aktuálně nejděsivější padouch z Marvelovského filmového universa Thanos (Josh Brolin) a bezcitný zloduch od DC Darkseid?

Ve hraných filmech jsme sice Darkseida neviděli, ale fandové komiksů vědí, že jde o extrémně mocného zloducha, kterého stvořil legendární Jack Kirby (pracoval jak pro DC, tak pro Marvel).

Darkseidovým cílem je podmanit si všechny bytosti se svobodou vůlí a je pro to vybaven velmi dobře. Je superodolný, supersilný, dovede létat, manipulovat s energií, teleportovat se, je nesmrtelný a má asi milion dalších schopností.

Bylo by tak zajímavé sledovat, pokud by se Thanos (včetně rukavice Infinity Gauntlet s Kameny nekonečna) postavil proti Darkseidovi.

A podle videa na YouTube kanálu ScrewAttack, které detailně analyzovalo případný duel téhle dvojice, by se vítězem stal Darkseid.

Důvodů je několik, ale ten hlavní je, že podoba, kterou Darkseid má, není jeho skutečné tělo. Pravý Darkseid je tvořen jen a pouze energií, která je tak silná, že dokáže roztříštit realitu. Porazit Darkseida by tak zřejmě nezvládla ani Infinity Gauntlet.

Podrobný rozbor si můžete prohlédnout ve videu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat