Avengers: Loki nebyl ve filmu záporákem z vlastní vůle, byl k tomu donucen

Nebyl to takový padouch, jak by se mohlo zdát.

Ústředním zloduchem v prvním filmu Avengers (2012) byl Loki (Tom Hiddleston). Ale v dalších filmech se z něj stal spíše antihrdina, který není tak špatný, jak by se mohlo zdát.

A nyní bylo vysvětleno, že ani ve filmu Avengers nebyl vlastně tak proradný. Na oficiálních marvelovských stránkách byl totiž zveřejněn text, který zní:

"Poté, co se Loki objevil ve Svatyni, do které přicestoval skrze červí díru, jenž vytvořil Bifrost, setkal se s Jiným, vládcem starověké mimozemské rasy Chitauri a Thanosem. Za nadvládu nad oblíbenou říší jeho bratra Zemí, chtěl Thanos od boha lsti Tesseract. Loki obdržel žezlo, které fungovalo jako přístroj na ovládnutí mysli ostatních. Ale co netušil, bylo to, že žezlo ovládá i jeho, naplňuje ho nenávistí k jeho bratrovi Thorovi a obyvatelům Země."

Marvel si je prostě vědom toho, že Loki je miláčkem diváků a chce ukázat, že ani v době prvních Avengers to nebyl žádný velký "hajzlík", ale někdo, kdo za většinu zlých skutků vlastně ani nemohl. Jasně, není to žádný svatoušek, ale tahle informace "vyžehlila" pár hříchů z jeho minulosti.

Přestože Loki nedopadl v Avengers: Infinity War (2018) zrovna nejlépe, soudě podle uniklých fotek z natáčení Avengers: Endgame ho ve filmu uvidíme. Premiéra se odehraje 25. dubna 2019.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat