Avengers: Infinity War - O čem byla vystřižená scéna s Tony Starkem?

Co v ní bylo k vidění?

Avengers: Infinity War (2018) jsou zatím nejdelším marvelovským filmem. Mají úctyhodných 149 minut. I tak ale samozřejmě vzniklo více materiálu, než bylo nakonec použito. Například scéna s Tony Starkem (Robert Downey Jr.), o které se rozpovídal redaktor serveru SlashFilm Peter Sciretta:

"Snažili se přidat scénu s Pepper a Tonym, natočili novou scénu během dotáček v domově Starka, kde Tony seděl na zahradním křesle a neklidně si pohrával se Steveovým telefonem a Pepper přišla domů, ale nakonec to nefungovalo a oni to do filmu nezahrnuli."

Víme, že se v Captain America: Občanská válka (2016) Steve Rogers/Captain America (Chris Evans) a Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) nerozešli zrovna v nejlepším, ale měli na sebe kontakt pro případ nouze.

A vypadá to, že jsme v Infinity War měli vidět další scénu, kde se Tony zřejmě rozhoduje, že Steveovi zavolá (což se stalo, ale v jiném okamžiku). Nakonec ale nebyl tenhle moment ve filmu použit.

V Infinity War začali pánové zase spolupracovat, ale jejich přátelství není zdaleka tak silné, jako kdysi. Třeba se to změní ve čtvrtých Avengers, kteří mají premiéru 25. dubna 2019.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat