Avengers: Endgame - Tony Stark možná nepotřebuje záchranu, mohl by to zvládnout sám

Jak?

Když bylo v traileru na Avengers: Endgame odhaleno, že je Tony Stark (Robert Downey Jr.) uvězněn na kosmické lodi Strážců Galaxie bez jídla, vody a brzy i vzduchu, začalo se řešit to, kdo ho vlastně zachrání.

Někdo tvrdí, že to bude Captain Marvel (Brie Larson), někdo, že to bude Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) v brnění Rescue, ale existují i jiné teorie.

Třeba ta, že se Tony zachrání sám až na lodi najde zařízení, které v minulosti používal Rocket Raccoon (Sean Gunn/Bradley Cooper).

Podle bývalého režiséra filmů Strážci Galaxie Jamese Gunna jde o přístroj, který je něco jako 3D tiskárna, má v paměti uloženu celou loď a dokáže replikovat jakoukoliv její součást.

Pokud by tedy Tony měl něco takového k dispozici, tak by nepotřeboval pomoc. Nicméně je tu samozřejmě otázka, proč se do opravy plavidla nepustil dřív. Možná proto, že dosud na tenhle přístroj nenarazil nebo narazil, ale zatím nezjistil, na co je.

Upřímně ale pochybuji, že zrovna tímto způsobem bude Tony zachráněn. Je to prostě příliš neefektní a skoro až nudné a to k Marvelu nepasuje.

Avengers: Endgame uvidíme 25. dubna 2019.
What if Tony just finds one of these in a drawer or something? from r/marvelstudios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat