Avengers: Endgame - Kapitán Amerika nezemře a dočká se happy endu, doufají fandové

Jak k tomu došli?

Obecným přesvědčením je, že v Avengers: Endgame zemře několik milovaných postav a často padá i jméno Steve Rogers alias Kapitán Amerika (Chris Evans).

Nicméně, jsou i tací, kteří tvrdí, že na Stevea naopak čeká hezký osud. Konkrétně počítají s tím, že bude využito cestování v čase (je na skoro jisté, že se ho v Endgame dočkáme) a Steve se vrátí do doby, než se obětoval, aby zastavil Red Skullův plán a bude moci žít se svou milovanou Peggy Carter (Haley Atwell).

Teorie je to sice pěkná, ale jsou pro ni nějaké pádné argumenty? Uživatel Redditu, který si říká InGenNatKelly, věří, že je má.

Konkrétně se měly objevit v Avengers: Age of Ultron (2015), kdy jsme viděli vizi, ve které se Kapitán Amerika vydal na schůzku s Peggy. V reálu k ní nikdy nedošlo, protože Steve uvízl na několik desítek let v ledu, ale v této vizi jsme jí byli svědky a mělo jít o jakousi vizi budoucí minulosti.

Kromě toho jsme v traileru na Avengers: Endgame viděli, že se Steve vrátil ke vzhledu, který hodně připomínal ten, který měl v Captain America: První Avengers (2011).

Ale i InGenNatKelly poznamenal, že se tenhle šťastný konec nemusí vyplnit. Ovšem, spousta z nás by si asi přála, aby k tomu došlo, co?

Avengers: Endgame mají premiéru 25. dubna 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat