Šéf Marvelu se rozpovídal o seriálech Lokiho, Scarlet Witch, Winter Soldiera a Falcona

Co o nich prozradil?

Disney pracuje na své vlastní streamovací službě, o které víme, že nabídne několik zajímavých komiksových seriálů. Například série Lokiho (Tom Hiddleston), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) nebo týmovku Winter Soldiera a Falcona (Sebastian Stan a Anthony Mackie).

Právě o nich se rozpovídal šéf Marvel Studios Kevin Feige (ten obvykle produkuje filmy, ale občas také seriály jako v tomto případě):

"No, ještě to není na sto procent hotovo, takže je tu jen pár věcí, které můžu prozradit nebo, co mi vlastně řekli... Mám rád přirovnání k táboráku, ano? Dostat k němu co nejvíce lidí a odvyprávět jim příběhy. Každý táborák bude jiný: Odvyprávíme příběhy pro streamovací službu, které bychom nemohli odvyprávět v kinech - delší forma děje, to je to, o čem jsou komiksy, je to dlouhá forma vyprávění příběhu... Ale současně zachováváme zážitek podobný kinu, to je alfa a omega a doufejme, že to bude lidi zajímat."

O to bych asi neměl strach s ohledem na to, že se v seriálech objeví herci z filmů, což je samo o sobě dost slušné lákadlo.

Pokud jde o stopáž seriálů, samozřejmě budou delší než filmy, ale současně to budou minisérie (očekává se 10 - 13 dílů), takže se snad vyhneme "výplňovým dílům" plným "vaty."

Zatím ale není jasné, kdy proběhnou premiéry. Také by mě zajímalo, zda budou celé série uveřejněny najednou po vzoru Netflixu nebo každý týden jedna epizoda.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat