Proč někdo tvrdí, že je Bruce Banner (ne Hulk, Bruce Banner) nejnebezpečnější z Avengerů?

Mají pro to jeden pádný důvod.

Tým Avengerů tvoří velemocné bytostí, ale je těžké určit, kdo z nich je vlastně nejmocnější. Je fyzicky silnější Hulk (Mark Ruffalo) nebo Thor (Chris Hemsworth)? Je mocnější (pokud nebudeme soudit podle Infinity War) Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) nebo Vision (Paul Bettany)? A tak by se dalo pokračovat.

Teď ale někteří fandové přišli s názorem, že minimálně v Avengers: Infinity War (2018) byl nejmocnější Bruce Banner (Mark Ruffalo). Ano, lidské alterego Hulka, onen ňoumovitý vědátor.

A jak k tomuto názoru dospěli? Jednoduše, Bruce byl jediným hrdinou, kterému se podařilo bez pomoci zabít člena Thanosova (Josh Brolin) elitního týmu zabijáků Black Order.

Konkrétně to byla hora svalů Cull Obsidian, kterého Banner zlikvidoval. V případě ostatních členů Black Order byla nutná spolupráce několika hrdinů, ale Bruce to zvládl sám.

I když je na místě upozornit, že bez brnění Hulkbuster od Tonyho Starka (Robert Downey Jr.) by byl asi nahraný. Na druhou stranu, Bruce byl během souboje vynalézavý, takže si nakonec s Cull Obsidianem poradil jen s pomocí jedné ruky.

Ale i tak je dost sporné tvrdit, že je nejsilnějším Avengerem. Co myslíte vy?
Shout out to Bruce Banner for being the only Avenger to "single-handedly" kill a member of the Black Order from r/marvelstudios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat