Jak zachránit duše mrtvých z Infinity War? Odpověď možná zazněla v Thor: Temný svět

Asi tušíte.

V Avengers: Infinity War (2018) Thanos (Josh Brolin) luskl prsty a za okamžik se půlka obyvatel galaxie změnila v prach.

Otázkou ale je, kam zmizely jejich duše. Někdo říká, že jsou uvězněny v Kamenu nekonečna Soul Stone, jiní věří, že putovaly do dimenze Quantum Realm.

Tahle myšlenka vychází z toho, že jsme v potitulkové scéně v Ant-Man and the Wasp (2018) viděli Ant-Mana (Paul Rudd) v Quantum Realm a ve chvíli, kdy byla zabita půlka galaxie, se kolem něj začaly rojit oranžové "světlušky" (Soul Stone je také oranžový).

Mnozí věří, že jsou to duše. A to jak je zachránit mohlo být naznačeno už v Thor: Temný svět (2013). Tam doktorka Eir (Alice Krige) zmínila generátor kvantové energie alias Soul Forge, který umí přemístit molekulární energii z jednoho místa na druhé a podle všeho dovede duše Asgarďanů poslat do Quantum Realm a pravděpodobně i zpět.

A někteří věří, že Soul Forge bude k vidění i ve čtvrtých Avengers 25. dubna 2019 a pomůže se záchranou duší.

Zní to poměrně logicky, Marvel si hlídá každý detail a nechce se věřit, že by Soul Forge byl zmíněn jen jednou a pak už neměl v Marvelovském filmovém universu žádnou roli. Ale na odpověď si budeme muset ještě počkat.

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat