Birds of Prey: Datum krvavé komiksovky plné drsných holek se začne natáčet hodně brzy

Kdy?

Zdá se, že pro DC by mohlo začít svítat na lepší časy. Podle prvních reakcí se Aquaman (premiéra 12. prosince) docela povedl a nadějně vypadá i týmovka Birds of Prey.

Nejen, že v centru dění bude tým zlobivých holek v čele se skvělou Harley Quinn (Margot Robbie), ale také bylo prozrazeno, že přístupnost filmu bude R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby).

To znamená, že o brutální scény, drsné výrazy a možná trochu nahoty nebude nouze. Plus si k tomu přičtěme, že záporáka jménem Black Mask ztvární skvělý Ewan McGregor a je zaděláno na úspěch.

A na rozdíl od mnoha jiných filmů od DC, které se plánují a plánují, ale neustále se u nich mění tvůrci a data premiéry, tak v tomto případě se zdá, že bychom se opravdu měli dočkat.

Bylo totiž oznámeno, že natáčení odstartuje už v lednu příštího roku. Prozradila to Mary Elizabeth Winstead, která ve filmu ztvární Huntress.

Premiéra Birds of Prey je naplánována na 13. února 2020 a pokud skutečně odstartuje natáčení v lednu příštího roku, mělo by se to bez problémů stihnout.



Zdroj: Bionic Buzz
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat