Avengers: Režisér se rozpovídal o tom, že se X-Meni, Deadpool nebo Fantastická čtyřka mají stát součástí Marvelovského universa

Co si o tom myslí?

Disney se hodně intenzivně snažil získat společnost Fox a i když to nějakou dobou nevycházelo, nakonec skončila ruka v rukávě. Tím pádem se postavy a týmy jako Wolverine, Deadpool, X-Meni nebo Fantastická čtyřka stanou součástí Marvelovského filmového universa (Marvel patří Disneymu).

A je samozřejmě otázkou, jak budou tyhle postavy zakomponovány do už existujícího světa. O tom se rozpovídal spolurežisér hned několika marvelovských filmů (včetně Avengers 4) Joe Russo:

"Tohle včlenění Foxu a postav Foxu může zabrat nějaký čas. Nemluvil jsem o tom přímo s [prezidentem Marvel Studios Kevinem Feigem], takže nevím, jaké jsou plány. Hádám ale, že včlení i některé jiné postavy a vezmou si na to nějaký čas."

Fandové sice doufají, že například ve čtvrtých Avengers, kteří mají premiéru 25. dubna 2019, budou mít (alespoň některé) postavy od Foxu cameo. Ale zatím to tak nevypadá.

Marvel asi bude chtít víc času na to, aby vymyslel, jak je představit v Marvelovském filmovém universu. Můžou to být měsíce, můžou to být roky, ale je jasné, že k tomu dojde, protože jde o hrdiny a záporáky s velkým potenciálem.

Zdroj: USA Today
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat