Avengers: Představitel překvapivého padoucha se rozpovídal o tom, jak je Marvel přísný

Tajemství se prostě musí držet.

V Avengers: Infinity War (2018) jsme se překvapivě dočkali návratu úhlavního protivníka Kapitána Ameriky (Chris Evans) Red Skulla (Ross Marquand).

Přestože někteří o tom spekulovali (především poté, co to naznačil komiks), tak to pro mnohé bylo opravdu nečekané.

Marvel je totiž známý tím, že tlačí na štáb a herce, aby udrželi tajemství za každou cenu. A to platilo i v případě Rosse (nahradil Huga Weavinga, který si zahrál Red Skulla v Captain America: První Avenger). Herec se rozpovídal o tom, jak musel držet tohle tajemství pod pokličkou:

"Nikomu jsem to neřekl. Smlouvy o mlčenlivosti na těchto věcech nejsou žádná sranda! Doslova nikomu jsem to neřekl, dokud to nemělo premiéru. Je těžké udržet tahle tajemství. Podobně jako v případě The Walking Dead, kdy jsem byl ticho nějakých sedm měsíců, než jsem to někomu řekl, v tomto případě to bylo šest měsíců. Je to náročné, protože jste nadšení, abyste o tom mohli někomu říct, o těchto neuvěřitelných světech, kterých se stanete součástí, ale nemůžete to říct nikomu."

Red Skull nebyl v Infinity War nekompromisním "náckem", ale strážcem Kamenu nekonečna na Vormiru, jehož úkolem bylo kámen nejen hlídat, ale také informovat ty, kteří po něm touží, co vše jeho získání obnáší.

A pokud jde o to, zda se Red Skull vrátí ve čtvrtých Avengers 25. dubna 2019, odpověď na tenhle dotaz vás asi nezaskočí:

"Nevím. Na tuhle otázku nemůžu odpovědět, protože to opravdu nevím."

Dozvíme se to tedy až za pár měsíců.


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat