Avengers: Infinity War - Proč Stormbreaker nevypadá jako v komiksu? A Red Skull měl připomínat Ghost Ridera

Pár zajímavostí z Infinity War.

A Avengers: Infinity War (2018) dostal Thor (Chris Hemsworth) novou zbraň a to mocný Stormbreaker. Ovšem, pokud jste fandové komiksu, tak víte, že se od komiksové předlohy lišil (Stormbreaker byl v komiksu vytvořen pro Betu Ray Billa) a spíše připomínal ultimátní verzi Mjolniru.

Proč k tomu došlo, to vysvětlil marvelovský umělec Ryan Meinerding:

"Vždy jsem měl pocit, že podoba zbraně Bety Ray Billa z komiksu - Stormbreaker - byla příliš podobná klasickému Mjolniru. Takže jsem se víc inspiroval o Mjolniru z komiksu The Ultimates, který má víc záhybů a ostří a působí víc těžce, pevně ve srovnání se zbraněmi v podobné velikosti jakou má Mjolnir - působí téměř nevyváženě. Je také téměř příliš mocný. Opravdu vyžaduje někoho neuvěřitelného mocného, aby ho zvedl, protože je to tak nevyrovnaná zbraň."

Je sice pravda, že filmová verze se od té komiksové liší, ale to asi příliš lidí netrápí, protože byl Stormbreaker na plátně hodně stylovou a hlavně nebezpečnou zbraní.

V Infinity War ale nebyl Stormbreaker jediným překvapením, dočkali jsme se třeba návratu záporáka Red Skulla (Ross Marquand). Ten vypadal trochu jinak, než si ho pamatujeme, ale podle náčrtu, který se objevil, mohl mít ještě mnohem odlišnější vzhled, který dost připomíná Ghost Ridera. Co na tuhle variantu říkáte?


Zdroj: The Art of Avengers: Infinity War
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat