Avengers: Infinity War - Hodně šílená teorie, Thanosovo lusknutí nebylo skutečné

Někdo věří, že ne.

Kameny nekonečna jsou v Marvelovském filmovém universu extrémně důležitými artefakty, které jsou aktuálně v držení Thanose (Josh Brolin). Právě tomu se je povedlo shromáždit, zasadit do rukavice Infinity Gauntlet, lusknout prsty a proměnit půlku galaxie doslova v prach.

Teď se ale objevila hodně šílená teorie, která tvrdí, že Thanos byl "oblbnut" a byla mu vnucena myšlenka/iluze toho, že se mu podařilo lusknout prsty a zabít půlku obyvatel galaxie, přestože k tomu nedošlo.

Avengers si měli uvědomovat, že ani spojenými silami se Thanose nepodaří zastavit a tak vsadili na Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a její schopnosti ovládat mysl. Scarlet Witch měla přesvědčit Thanose, že mu jeho plán vyšel a tím měla poskytnout hrdinům dost času na to, aby vymysleli plán, jak zastavit Šíleného Titána.

Je to sice hezká myšlenka a byla by v souladu s tím, co tvrdí tvůrci (neumíme si prý představit, kterým směrem se bude vyvíjet příběh Avengers 4), ale těžko uvěřit tomu, že by mohla být pravdivá.

Už jen proto, že nevíme, zda je Scarlet Witch tak mocná. Ano, její telekinetické schopnosti zesílily, ale pokud jde o ovládání mysli, těžko říct, zda je dostatečně silná, aby dokázala obalamutit někoho tak mocného, jako je Thanos. I Mantis (Pom Klementieff) se musela hodně snažit, aby ho paralyzovala a to je někdo, kdo dokázal uspat živoucí planetu Ega (Kurt Russell).

Navíc by to byl dost laciný zvrat, takže bych byl hodně překvapen, pokud by na něj filmaři vsadili. Pravdu se ale dozvíme asi až 25. dubna 2019, kdy budou mít čtvrtí Avengers premiéru.



Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Půlku galaxie? Nevztahovalo se to náhodnou na úplně celý vesmír?

    Taky si nemyslím, že je tahle terorie opravdová. Už jen proto, že se příběh dalších Avengers má odehrát po 5 letech a určitě tam půjde o následky lusknutí. Možná po Thanosovi půjde víc postav (určitě jich hodně nasral - Celestialy, Beyondry,..).

    OdpovědětVymazat