Avengers: Infinity War - Existovala verze scénáře, ve které nezemřel Loki. Jenže byla falešná

Škoda.

Spousta fandů brečela jako želvy, když byl na začátku Avengers: Infinity War (2018) zabit jejich miláček Loki (Tom Hiddleston).

Asi se shodneme, že to byl jeden z nejtemnějších momentů z celého filmu. A tvůrci tak logicky chtěli, aby se tahle informace nedostala na veřejnost před premiérou a proto vznikla falešná verze scénáře, ve které Loki přežil. Prozradila to producentka Trinh Tran:

"Vytvořili jsme verzi scénáře, ve které to Loki zvládl v únikovém modulu a to na začátku filmu. Když jsme začínali točit tuhle konkrétní scénu, měli jsme tam členy štábu, kteří byli hodně zmatení. Museli jsme jim prozradit, že to, co četli, byly falešné verze scénáře."

Mnozí by si jistě přáli, aby byla tahle varianta použita a Loki by byl stále naživu. Ovšem, dobrou zprávou je, že ho na 99 % uvidíme ve čtvrtých Avengers. Uniklé snímky ukazují, že se vrátíme do doby prvních Avengers (2012) a uvidíme i Lokiho.

Jestli ale bude Loki oživen a nedočkáme se ho jen ve scénách z minulosti, to jasné není, dozvíme se to 25. dubna 2019 během premiéry.

Zdroj: Marvel's Avengers: Infinity War - The Art of the Movie

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat