Avengers 4: Ve filmu zemře Thor, aby byl dokončen Ragnarok, věří někteří fandové

Možné to je.

V Thor: Rangarok (2017) byl zničen domovský svět Thora (Chris Hemsworth) Asgard, aby byla poražena Hela (Cate Blanchett). Došlo k takzvanému Ragnaroku, což je v severské mytologii zkáza světa (v tomto případě Asgardu), která je neodvratná. Jednoduše k ní prostě musí dojít. 

Většina z nás asi měla za to, že byl Ragnarok dokončen, když démon Surtur zničil Asgard, ale jeden z fandů Danishroyalty upozornil na to, že v severské mytologii během Ragnaroku zemře většina bohů a to včetně Thora. A protože je Thor naživu, nemůže být Ragnarok dokončen. 

Někteří fandové tak věří, že Thor zemře ve čtvrtých Avengers 4, právě proto, aby byl dokonán Ragnarok, po němž bude znovuzrozen svět.

Očekává se, že se s některými postavami ve čtvrtých Avengers rozloučíme, protože hercům skončí smlouvy. Předpokládá se tak, že dojde k několika úmrtím.

Není ale jasné, zda se to týká i Thora. Pokud by se tvůrci drželi severské mytologie, pak by měl zemřít, ale všichni víme, že si filmaři ohýbají předlohu dle libosti, takže to, že Thor zemřel během Ragnaroku v legendách, neznamená, že se to stane i 25. dubna 2019 během premiéry Avengers 4.

Zdroj: Reddit

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat