Avengers 4: Thanos vzkřísí mrtvé hrdiny a udělá z nich své poskoky, věří někteří

Nepravděpodobné ale zajímavé.

O čtvrtých Avengers toho moc nevíme, ale dvě věci jsou považovány za skoro jisté. Zaprvé, bude se v nich cestovat v čase a zadruhé, právě skrze cestování v čase bude zachráněna polovina galaxie včetně několika superhrdinů, které Thanos (Josh Brolin) a Avengers: Infinity War (2018) zabil lusknutím prsty.

Existují ale samozřejmě i jiné teorie, jak budou mrtví přivedeni k životu. Ta následující zní sice šíleně, ale o to víc zábavně. Přišel s ní fanda, který si říká filopj:

"Teď, pokud se zamyslíte nad tím, co umějí Kameny nekonečna, zjistíte, že Soul Stone může přivést zpět k životu mrtvé a Mind Stone kontrolovat akce ostatních. Pravděpodobně tušíte, kam tím mířím. Věřím, že Thanos oživí všechny hrdiny, které změnil v prach a použije jak Mind, tak Soul Stone, aby je kontroloval a donutil je stát se jeho poskoky. A pokud chcete, můžete dodat, že použije Power Stone, aby vylepšil jejich síly. Nebo použije Power Stone, aby zvýšil účinek Mind Stone. Mohou být pověřeni tím, aby udrželi populaci vesmírů na polovině nebo, což je důležitější, bojovali proti zbývajícím Avengers, pokud jde o jejich pokus o ukradení Kamenů nekonečna. To by nejen přivedlo zpět všechny ty, kteří se změnili v prach, ale přidalo i zajímavý zvrat. Jediný způsob, jak to zvrátit by bylo buďto zničení nebo ukradení Mind Stone, což není jednoduchý úkol. Poté, co by se dostali z toho transu, mohli bychom se dočkat epického záběru se všemi hrdiny, o kterém mluvil Sebastian Stan."

Možná namítnete, proč by Thanos potřeboval armádu oživených hrdinů, když má rukavici Infinity Gauntlet s Kameny nekonečna, ale víme, že po lusknutí prsty byla rukavice silně poškozena a Thanos oslabený:

"Pamatujte, že lusknutí ho trvale zranilo a také poškodilo rukavici. V dalším filmu nebude tak silný, jako byl v Infinity War. Pokud skupina lidí, kteří se stěží znali, málem porazila Thanose se 4 kameny, jsem si jistý, že by ho koordinovaný útok Avengers zničil. Potřebuje nějaký druh pomoci, protože rukavice už není to, co bývala v Infinity War. Jasně, je pořád mocná, ale nemyslím si, že zvládne druhé lusknutí."

Bylo by hodně překvapivé, pokud by se tvůrci vydali tímto směrem, na druhou stranu, byli to právě oni, kdo prohlásil, že se situace bude vyvíjet úplně jinak, než čekáme. A navíc, některé prvky této teorie dávají smysl. Líbilo by se vám, pokud by se ukázala být pravdivou?

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat