Ve čtvrtých Avengers nás zřejmě čeká ještě větší hrozba, než je Thanos


Že by?

Aktuálně je největším záporákem v Marvelovském filmovém universu Thanos (Josh Brolin). Ten dává hrdinům zabrat už roky a ve čtvrtých Avengers (premiéra 25. dubna 2019) s ním zřejmě dojde k finálnímu zúčtování.

Jenže to vypadá, že by Thanos nemusel být tím největším problémem, kterému budou "ti hodní" čelit. Na veřejnost totiž unikl popisek k oficiálním reklamním předmětům a v něm stojí:

"Asgardský Thor vsází svůj mocný Stormbreaker v boji proti novým nepřátelům. Rocket se přidá k novému týmu, aby chránili galaxii proti ještě větší hrozbě."

Onen nový tým, ke kterému se Rocket (Bradley Cooper) přidá jsou Avengers, protože z Guardians of the Galaxy už zbyl jen on a Nebula (Karen Gillan).

A pokud jde o onu novou a větší hrozbu, tak by to mohl být Annihilus. Nedávno se totiž začalo mluvit o tom, že by se čtvrtý díl Avengers mohl jmenovat Annihilation, právě kvůli tomu, že bude představen padouch Annihilus.

To je vládce takzvané Negativní zóny, jde o častého protivníka Fantastické čtyřky a kromě typických vlastností pro superpadouchy jako je nadlidská síla a odolnost, také dokáže létat, pomaleji stárne, je schopen molární manipulace a vysílá energetické výboje. Plus má k dispozici obří armádu.

Aktuálně na ně vlastní práva společnost Fox, ale tu zakoupil Disney (vlastník Marvelu) a tohle by možná mohl být zajímavý první náznak blížícího se sloučení obou firem.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat