To je ale milé překvapení, další film X-Men by mohl být mládeži nepřístupný

Snad to vyjde.

Nevím jak vás, ale mě nechal trailer na plánovaný "x-menovský" film Dark Phoenix poměrně chladným. Nicméně se začínám docela těšit na jiný přírůstek do tohoto universa a to "věčně" odsouvané New Mutants.

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA CHYSTANOU KOMIKSOVKU DARK PHOENIX

Ti aktuálně procházejí výraznými přetáčkami, což obvykle neznačí nic moc dobrého, ovšem tentokrát by to naopak mohla být výhoda. Producent Simon Kinberg se totiž nechal slyšet:

"Je to onen druh filmu, který může mít přístupnost R nebo by mohl být hodně drsným PG-13. V minulosti jsem prohlásil, že pokud jde o podžánr nebo žánr, je to očividně prezentováno jako hororový film a většina hororových filmů současnosti má přístupnost R, ale v tomto případě ve filmu hraje velmi mladé obsazení, takže uvidíme. Je to opravdu to, čím chce film být. Studio je přístupné oběma možnostem. Obvykle mají supehrdinské filmy přístupnost PG-13, kromě filmů Logana a Deadpoola a hororové filmy mají obvykle přístupnost R, takže uvidíme, kam bude tenhle spadat. Je to velmi strašidelný a odvážný film."

No jsem zvědavý, co z toho vyleze. Zdá se, že půjde o onen typ projektu, ze kterého buďto bude naprostá pecka nebo naprostý propadák.

Film by měl mít premiéru 1. srpna 2019.

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat