Těšíte se na Venoma? Tak asi můžete přestat. Prý se vůbec ale vůbec nepovedl

Škoda.

Venom je hodně očekávaným filmem. Tom Hardy jako jeden z nejoblíbenějších marvelovských antihrdinů? To zní jako recept na úspěch. Jenže minimálně podle prvních reakcí není. Někteří novináři měli šanci novou komiksovku vidět a nadšení zrovna nejsou:

"Akční scény a zvláštní vztah Eddieho a Venoma jsou pozitivy Venoma, ale pokud chce Sony vytvořit universum, tak potřebuje zachovat pár věcí, které fungují a zbavit se hromady těch, které nefungují," Brandon Davis (ComicBook)

"Venom je tak špatný, že je na úrovni Catwoman s tím, že výkon Toma Hardyho je nejhorší od filmu Tohle je válka!. NECHOĎTE NA TENHLE FILM!" Daniel R (SuperBrosMovies)

"Trhá mi to srdce, když říkám, že Venom nefunguje. Zatímco symbiont vypadá fantasticky, zbytek filmu je zmatek. Nedodělané triky, špatný příběh a schizofrenní nádech. Pokus o odstartování tohoto světa bez Spider-Mana je příliš velké sousto," Sean O'Connell (CinemaBlend)

"Venom nebyl tak špatný, jak všichni říkali, že bude. Tom Hardy je a vždy bude skvělým hercem a hodně jsem se nasmála - ale nejsem si jistá, zda to bylo takhle zamýšleno. Potitulková scéna je 🔥," Beatrice Verhoeven (The Wrap)

SOUVISEJÍCÍ: VE VENOMOVI  PRÝ BUDOU DVĚ POTITULKOVÉ SCÉNY

"Spousta věcí na Venomovi nefunguje a *to vůbec*, ale na vztahu Eddieho/Venoma je něco opravdu charismatického. Nejsem si jistá, že jsem na některé scény reagovala tak, jak bylo zamýšleno, ale zábava je zábava - i když je to naprosto šílené, ne? Nicméně škoda, že nevsadili na přístupnost R," Perri Nemiroff (Collider)

Pokud i tak na film hodláte zamířit, tak má českou premiéru zítra.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. To že se to pár blbcun nelíbí neznamená že se neppvedl. Podle mě je naprosto parádní. Jediné co se dá vytknout je, že se nedrží komiksů... Ale to se dá čekat ne? Zakazal bych vám tyhle články ;) obzvlášť když tam napisete "prý" víte prd

    OdpovědětVymazat